Wrap pizza

Wrap pizza

Dit gerecht is super makkelijk, als avondeten, snelle lunch of een puntje als heerlijke verwen snack tussendoor.

Eigenlijk kun je eindeloos variëren met alles wat op je voedingslijst staat en zo maak je in een handomdraai een heerlijke pizza met jouw favoriete toppings!

Wat heb je nodig?

1 pak volkoren tortilla's

1 groot blikje tomatenpuree

verse tomaten

rode ui

2 tenen knoflook

1 doosje champignons

1 paprika

rucola en/of verse basilicum

1 bol mozarella light

gedroogde oregano

Hoe gaan we ze maken?

Verwarm de oven voor op 200 graden C.

Bestrijk de tortilla's dun met de tomatenpuree

Snij alle groenten in plakjes/reepjes en beleg de tortilla's. Gebruik van de tomaten alleen het vruchtvlees anders wordt de pizza te nat.

Verkruimel de mozzarella light over de tortilla's

Strooi een klein beetje Oregano over elke pizza

Zet de pizza's 5-10 minuten in de oven. Kijk goed dat ze niet verbranden.

Haal de pizza's uit de oven en garneer met de verse basilicum en/of rucola

 

Buon appetito!

 

Tip: ook heerlijk met creme fraiche light ipv tomatenpuree.

Varieer eens met (vega) kipstukjes of kruimgehakt (wel eerst bakken), broccoli, ui, spinazie, peper, courgette of aubergine.

 

Terug naar blog