Pastaschotel met spinazie, kruidenkaas en gehakt

Pastaschotel met spinazie, kruidenkaas en gehakt

4 Personen

 

Heerlijk en zo op tafel!


Ingredienten: 

  • Pakje boursin light of andere light kruidenkaas zoals Philadelphia
  • Pak spinazie (deelblokjes en niet a la creme)
  • 1 ui 
  • 1 bakje champignons
  • 300 gram mager runder gehakt, tartaar gehakt of vegetarisch rolgehakt
  • 160 gram volkoren spaghetti of penne 
  • Peper en zout

Bereidingswijze:

  1. Rul het gehakt en schep het vet eraf. 
  2. Roerbak de uien en champignons door het gehakt. Spinazie erbij. 
  3. Wanneer je diepvriesspinazie gebruikt komt hier aardig wat vocht af. 
  4. Beter is het om het al in een vergiet te laten ontdooien en uitlekken. 
  5. Boursin of kruidenkaas erdoor en wat peper en zout. Serveren met spaghetti of penne.
Terug naar blog