Moussaka voor 4 personen!
- 2 aubergines
- 2 uien
- 350 gr vegetarisch of mager gehakt
- Blikje tomaat blokjes of verse tomaat
- teentje knoflook
- Theelepel kaneel
- Nootmuskaat
- Peper
- Oregano
- Fry Light spray of beetje olijfolie
- Bakje hüttenkäse
- Parmezaanse kaas
- Ovenschaal
*Bereiding:
Snijd de aubergines in plakjes en de ui fijn.
De hüttenkäse in een pannetje verwarmen met wat Parmezaanse kaas. kaneel, peper en de tomatenblokjes toe en bak dit even mee.
Gril de plakjes aubergine even kort.
De huttenkase in een pannetje verwarmen met wat parmezaanse kaas.
Doe in een ovenschaal laag voor laag gehakt mengsel en aubergine plakjes en smeer op de aubergine plakjes wat uit het pannetje hüttenkäse en als laatste bovenop de rest van de verwarmde hüttenkäse erover, strooi nog een klein beetje kaneel en nootmuskaat op de bovenlaag en plaats dit in de voorverwarmde oven op 190 graden ca 25 minuten
*Maak zelf tzatziki bij dit gerecht.
- Bakje kwark
- Komkommer
- Knoflook
- Peper
Rasp de komkommer door de kwark met de knoflook en peper
Dit in combinatie met een lekkere frisse salade en je hebt een heerlijke maaltijd

Eet smakelijk!