-
Breng water aan de kook en schil intussen de asperges en verwijder de harde uiteinden.
-
Doe de asperges in het kokende water en kook ze met het deksel op de pan. (5 minuten) Laat de asperges dan 10 minuten staan met het deksel op de pan.
-
Kook de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.
-
Klop 8 eieren los en meng de helft van de peterselie en melk met het eiermengsel.
-
Verhit een klein scheutje olijfolie in de pan en doe ongeveer 1/8e van het eiermengsel in de pan en bak dit met het deksel op de pan tot een kleine pannenkoek. Herhaal dit tot je 8 kleine pannenkoekjes hebt
-
Breng intussen een pan water aan de kook, en pocheer de 4 overgebleven eieren.
-
Meng de rest van de peterselie en de citroenrasp door de rijst en breng de de hüttenkäse op smaak met zout en peper.
-
Verdeel de pannenkoekjes over 4 borden en beleg met de hüttenkäse.. . Leg de asperges naast de pannenkoekjes en doe het gepocheerde ei bovenop. Garneer met de rucola.
