4 Personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten:
- 600 gram bloemkool of Broccolli
- 200 gram vegetarisch of mager rundergehakt
- 2 eieren
- 1 ui
- 1 rode peper
- 50 gram geraspte 20+ kaas
- 2 theelepels met tijm
- zout en peper
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet een pan op het water en kook de bloemkool gaar in 10-12 minuten.
- Bak nu ondertussen in een andere pan de gehakt rul. Snipper ondertussen het uitje en snijd de rode peper fijn.
- Als de bloemkool gaar is stamp deze dan met een vork. Voeg hierna het gehakt, het uitje, rode peper, tijm, wat zout en peper en de geraspte 20+ kaas toe. Meng alles door elkaar. Voeg vervolgens de eieren toe en meng alles nogmaals door elkaar.
- Vet de 6 muffinvormpjes in en verdeel het mengsel hierover.
- Zet nu de muffinvormpjes 20 minuten in de oven.
Eet smakelijk!